Kati

2003 óta jógázom. 2005 óta tanítok jógát. Legfontosabb tanáraim: Sri Krishna Pattabhi Jois, Simon-Borg Olivier, Eyal Chehanowski.

Kata

2001-ben kezdett jógázni Amerikában. Astangát és 2006 óta Hatha Vinyasa Flow-t gyakorol. 2009-ben Gina Caputo és Sarah Kucera keze alatt a Yoga Alliance által hitelesített tanárképzést végzett. 2004 óta tanít Jógát. Az évek folyamán tanárai voltak még: David Swenson, Max Strom, Bhavani Maki, Jennifer Howard és Emily Darling.
Amellett, hogy a testi egészséget fejlesztő mozgássorozat, a jóga számára egy dogma mentes világlátás, viszonyulás a jelenhez. A személyes fejlődés, befelé figyelés gyakorlata és az odaadás és közösségépítés gyakorlata is.

Orsi

Orsi 2006 tavaszán kezdett Török Pétertől astanga jógát tanulni. 2007-ben részt vett Manju Jois frankfurti tanárképző tanfolyamán. Rendszeres látogatója a magyarországi és külföldi jógaműhelyeknek. Fordulópontnak tekinti 2009-es indiai útját, itt ismerte fel, hogy a tradicionális astanga gyakorlása túlmutat a sorozatokon. Ezt a szeretetteli spiritualitást próbálja óráin néhány jól sikerült igazítás keretében átadni.

Márti

2009 óta gyakarol jógát, Borszéki Katánál, majd Szil Katinál tanult, részt vett Eyal Chehanowskitól és Simon-Borg Olivier képzésein is. 2014 óta tanít, a Yoga Synergy irányzat alapján.

Dénes

Azért kezdtem el jógát tanulni mert az volt az éreztem hogy a testem útját állja az önkifejezésemnek, és ha nem teszek valamit ellene ez idővel csak egyre romlani fog. 2012 nyarán ismerkedtem meg Szil Katival és ő útmutatásával kezdtem el Synergy jógát tanulni. A módszer bevált, elsajátítottam egy technikát ami rendszeres gyakorlás mellett segített erősebbé, rugalmasabbá, hajlékonyabbá válni, emellett fejlődött a koordinációm és az egyensúly érzékem is. Óráimon Simon Borg Oliver Synergy és Master Zhen Hua Yang jóga módszertana alapján oktatok.

Ági

Ági a Jógaszövetségnél (Yoga Alliance) regisztrált oktató (RYT), oklevelét Mukesh Kothari indiai jógamester vezetése alatt szerezte meg. 2007-ben kezdett Ashtangát gyakorolni, 2011 óta tanítja.
Ági szavaival: ”Azért lettem jógaokatató mert meg akartam osztani másokkal azt, ami megváltoztatta az életem: fizikai síkon a testtudatosság, mentális síkon az önismeret.”
A tradicionális jógafilozófia modern követője, célja az ősi jóga tanítása biztonságos, precíz, érthető és élvezhető módon.

Szabi

2006 óta gyakorol jógát, külföldi tanárok inspirációjára kezdett bele a rendszeres gyakorlásba. Itthon sokat tanult Török Pétertől, Lucia Latypovától és Szil Katitól. Részt vett számos külföldi tanár tanfolyamán, illetve Indiában is szerzett tapasztalatokat. Tradícionális astangát tanít és gyakorol, az aktuális sérülésének függvényében módosítva...

Balázs

2006 óta gyakorlom a jógát. Sokat tanultam Szil Katitól, Eyal Chehanowskitól és Simon-Borg Olivier-től.
Jelenleg Berlinben a FlowLab iskolában tartok órákat.

Yoga Synergy Online Teacher Training and Education Yoga Synergy Online Teacher Training and Education